Massages

 

SPORTMASSAGE

 

 

Een sportmassage brengt je lijf weer in balans. Een vakkundige massage helpt je in de voorbereiding van een sportieve prestatie maar het helpt je ook daarna, bij het herstel van je spieren als je ‘diep’ moest gaan. Vooraf aan een prestatie zorgt massage voor een goede doorbloeding van je spieren. Achteraf helpt het bovendien voor een sneller herstel doordat vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Dat maakt ze weer soepel. De conditie van je spieren verbetert voelbaar, vaak al zelfs tijdens de massage. Dus: minder spierpijn, meer verlichting en een spoedig herstel.


Door het thuiswerken en doordat bij vele de werkdruk en stress toeneemt komt er veel spierspanning. Een sportmassage helpt om de spierspanning weer terug te krijgen op niveau en u beter in in vel te laten voelen.

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

 

 

Gezond voor je lichaam, goed voor je geest. Gun jezelf of een ander een moment van rust en ontspanning in mijn  warme en ontspannende ruimte. Goed voor spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn of een slechte nachtrust. Maar ook bij rug-, nek- en schouderklachten kan ontspanningsmassage voor verlichting zorgen. De massage ontspant je spieren; maakt je pezen, gewrichten en spieren wat soepeler en; zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller uit je lijf verdwijnen. Maar ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.


ZWANGERSCHAPSMASSAGEZwangerschapmassage kan diverse veelvoorkomende zwangerschapskwaaltjes verlichten. In de eerste fase van de zwangerschap zal de massage vooral gericht zijn op het verminderen van vermoeidheid, zwangerschapsmisselijkheid en hoofdpijn. In de 2de fase zal de massage vooral gericht zijn op het verzachten van rugklachten, pijn in de benen, mogelijke krampen en ontspanning bieden. In de laatste fase van ze zwangerschap hebben de nek, schouders, rug, bekken, benen en voeten veel te lijden onder het toenemende gewicht van de buik. Daarom richt ik mij in deze periode vooral hierop.

Daarnaast heeft de zwangere vrouw extra behoefte aan ontspanning. De zwangerschap zorgt voor veel emoties en kan erg stressvol zijn. Een zwangerschapsmassage is dan een ideaal moment om alle zorgen even te laten varen en helemaal tot rust te komen. Het is voor veel aanstaande moeders ook een heerlijk moment zich te focussen op de band met het kindje in hun buik en dit bewust te ervaren.