Massages

 

SPORTMASSAGE

 

 

Een sportmassage brengt je lijf weer in balans. Een vakkundige massage helpt je in de voorbereiding van een sportieve prestatie maar het helpt je ook daarna, bij het herstel van je spieren als je ‘diep’ moest gaan. Vooraf aan een prestatie zorgt massage voor een goede doorbloeding van je spieren. Achteraf helpt het bovendien voor een sneller herstel doordat vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Dat maakt ze weer soepel. De conditie van je spieren verbetert voelbaar, vaak al zelfs tijdens de massage. Dus: minder spierpijn, meer verlichting en een spoedig herstel.


Door het thuiswerken en doordat bij vele de werkdruk en stress toeneemt komt er veel spierspanning. Een sportmassage helpt om de spierspanning weer terug te krijgen op niveau en u beter in in vel te laten voelen.

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

 

 

Gezond voor je lichaam, goed voor je geest. Gun jezelf of een ander een moment van rust en ontspanning in mijn  warme en ontspannende ruimte. Goed voor spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn of een slechte nachtrust. Maar ook bij rug-, nek- en schouderklachten kan ontspanningsmassage voor verlichting zorgen. De massage ontspant je spieren; maakt je pezen, gewrichten en spieren wat soepeler en; zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller uit je lijf verdwijnen. Maar ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.


VERSCHILWat is het verschil tussen sport- of ontspanningsmassage? Pijnklachten in je spieren, een vermoeid gevoel of een flinke prestatie in het vooruitzicht? Dan is een sportmassage de oplossing. Hier worden je spieren harder aangepakt dan bij een ontspanningsmassage. Ik ga op zoek naar de kern van de spierpijn en masseer deze los met verschillende technieken. Een ontspanningsmassage mag gewoon genieten zijn. De handdruk gaat minder diep dan bij een sportmassage. Heb je nog vragen of twijfels over wat je kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.