Onze locaties

Boekel


Welkom bij mijn warme praktijk aan huis in Boekel waar ik sport- en ontspanningsmassages voor u verzorg. Het is goed bereikbaar vanuit diverse plaatsen waaronder Boxmeer, Erp, Gemert, Haps, Helmond, Malden, Mill, Oss, Schijndel, Uden, Veghel, Venray en Volkel.


Bel, app of mail me voor een afspraak.


Locatie:

Boterweg 14

5427 AZ Boekel

Speijers sports


Binnen Speijers sports geef ik vanuit mijn praktijkruimte sport- en ontspanningsmassages. Bij Speijders sports staat kwaliteit voorop, persoonlijk advies en deskundige trainers staan daar voor je klaar.


Bel, app of mail me voor een afspraak.


Locatie:

Aalsterveld 70A

6641SE Beuningen


Op locatie


Wilt u gemasseerd worden op locatie? Kan ik u of uw organisatie onsteunen bij evenementen? Hebben uw medewerkers in het berdijf behoefte aan een ontspanningsmoment, even ontstressen van de werkdruk? Dan is een stoelmassage even een steuntje in de rug waar u naar kunt uitkijken! Ook bij sportevenementen, sportclubs, wedstrijden en festivals kan ik u van dienst zijn.


Geïnteresseerd? Bel of mail me gewoon voor een afspraak.


Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om massages op locatie te verzorgen. Houd mijn website in de gaten voor nieuwe morgelijkheden dan zie ik u graag snel weer op locatie tegemoet.