Reviews

Martijn van de Ven

Echt 't vermelden waard...

Na dinsdag een goeie sportmasage gehad te hebben bij Fleur Sportmagage in Boekel.
Nie alt even lief voor je, wat behandeling betreft dan.. Anders super enthousiast& toch echt wel aardig hór...
En weet echt wat ze doet..TOP👍
(Kuit niet goed en daardoor zat ook m'n rug vast, DL 10/12km ging nog eens niet meer soepel) Gisteren toch m'n geplande 1e marathon gelopen... Yes🏁
Zonder die Sportmagages bij Fleur veel kans nog eens niet aan begonnen...
En zelf nu dagje erna voelt nog goed..
Echt thanx...🤗

Mocht je dus nog beetje in de "knoop" zitte iets wel of nie te doen.. Fleur Sportmagages krijgt r die wel uit..

Denise Kweens

Fleur weet alle spieren goed aan te pakken. Na de behandeling voel je dat wel, maar je merkt ook direct dat de spieren los zijn gekomen. Verder is ze altijd in voor een praatje. Tevreden klant!

Nico Kramer

Ik ben via Speijers sport bij haar terecht gekomen. Ik had toen veel nek en rugklachten. Ik vind Fleur echt een mensen mens en ze geeft je gelijk een gevoel van welkom en luistert goed naar je.

Haar sportmassage is niet altijd zacht, maar soms best hard op de plaatsen waar het nodig is. Na de massage voel je je gelijk weer een ander mens en m’n klachten waren dus ook gauw verdwenen.

Alles was weer los / soepel. Ik vind haar echt een hele goede masseuse die je met passie en vakmanschap weer een beter mens laat zijn/voelen.

Na deze fijne ervaring en in overleg met haar heb ik haar mij ook ontspanning massages laten geven na een aantal operaties die ik moest ondergaan. Deze massages lieten mij de ellende en pijn ( zowel lichamelijk als geestelijk) die ik had vergeten. Zij weet precies wat te doen en dat helpt mij ook nog met m’n revalidatie.

Ze is een toppertje en ik zal met regelmaat  op de massagetafel bij haar komen.

John Verspeek

Dankzij regelmatige sportmassage door Fleur blijft een (ondanks een intensieve fysiotherapie behandeling) sluimerend spierongemak onder controle. Tijdens deze sportmassage weet Fleur eventuele opspelende spiertjes te vinden en soepel te maken. Dat stelt mij in staat om op een normale manier te kunnen blijven sporten.

Rene Gerrits

Ik ben zeer tevreden over de sportmassage van Fleur. Zeer kundig en doeltreffend. Veel kennis van het menselijke lichaam. Altijd een vrolijk gezicht en een fijne sfeer.

Paul Lelieveld

In mijn revalidatie na twee knieoperaties waarbij ik in beide knieën een prothese had gekregen, heeft Fleur geholpen mijn spieren soepel te houden. Deze massages hielpen geweldig bij mijn herstel.