Reviews

Dennis Schröder

Beuningen

Sinds enige maanden ben ik onder behandeling gekomen van Fleur sportmassage. Ik had enorm veel last van ontstekingen in mijn armen en ook van mijn rug. Ondertussen zijn de meeste klachten verholpen, ben ik dik tevreden over de behandelingen en kan ik weer pijn vrij sporten. Ik wens jou veel succes voor de toekomst en ik zal zeker blijven komen voor de sportmassages.

Coen Wijnia

Beuningen

Bij Fleur Sportmassage maak ik graag gebruik van de sportmassages. Omdat ik veel aan krachtsport doe zit voornamelijk mijn rug maar ook andere delen van mijn lichaam regelmatig vast. Bij Fleur Sportmassage ben je dan aan het juiste adres.  Elke keer als ik ben geweest ben ik weer helemaal los, kan ik weer vrij bewegen en ben ik weer helemaal ready om records te verbreken;)
Daarnaast wordt er goed geluisterd naar je klachten en worden er persoonlijke tips gegeven om ook zelf je lichaam fit te houden.

Remco Speijers

Beuningen

Meerdere keren per maand zorgt Fleur er voor dat alles wat vast zit en stijf is goed los wordt gemaakt. Dit doet ze altijd op een professionele manier met veel plezier.

John Verspeek

Beuningen

Dankzij regelmatige sportmassage door Fleur blijft een (ondanks een intensieve fysiotherapie behandeling) sluimerend spierongemak onder controle. Tijdens deze sportmassage weet Fleur eventuele opspelende spiertjes te vinden en soepel te maken. Dat stelt mij in staat om op een normale manier te kunnen blijven sporten.